Molntjänster

Molntjänst innebär att infrastruktur, plattform eller mjukvara har en fysisk plats någon helt annanstans än där du är.

En molntjänst kan vara globalt tillgänglig över internet som er hemsida men det kan också vara ett privat moln som bara de från ert företag kommer åt där filer, databaser, affärssystem eller andra applikationer finns på servrar i ett datacenter.

Microsoft 365

Microsoft 365 hjälper dig att arbeta smartare och snabbare, med verktyg för att utveckla och hantera din verksamhet samt hålla kontakten med kunderna.

Lagra dina filer i SharePoint och OneDrive, dela med kollegor och kunder på ett säkert sätt. Våra tekniker sköter all konfiguration av tjänsten och hjälper er igång.

Vi erbjuder även backup av e-post och filer som lagras i molnet vilket är ett måste om man vill säkra sin information. 

Azure

Vi erbjuder molnservrar och tjänster i Microsofts moln Azure där vi installerar de program ni vill använda och sköter konfigurering, uppdateringar och backup.

Det enda ni behöver är en dator med internetanslutning för att säkert kunna ansluta till företagets resurser och kunna arbeta både från kontoret och på resan.

Onlinebackup

Att ha en molnbackup innebär att alla företagets data, filer och dokument skickas till säkra servrar för förvaring. Ni slipper byte av backupband och vi övervakar backupen.

Vi kan även göra återläsningstester för att vara säker på att all data finns tillgänglig den dag olyckan är framme.

Webbhotell

Vi levererar även traditionella webbhotellstjänster för hemsidor och e-post samt SSL Certifikat.

Vi erbjuder både Windows och Linuxhosting